Як захистити свій Dropbox – Гайд із зображеннями

Dropbox – це новатор в області зберігання даних з багаторічним успішним досвідом, але не дивлячись на досвід, він неодноразово піддавався різним збоям в системі безпеки і конфіденційності даних.

У цій статті ми розглянемо функцію Dropbox Security Checkup і те, як з її допомогою можна убезпечити або заблокувати свій акаунт.

Перевірка / оновлення адреси електронної пошти

Перш за все: Dropbox потрібна актуальна адреса електронної пошти, щоб ви могли завжди увійти в свій аккаунт, якщо забудете або втратите пароль. Якщо ви раптом поміняли електронну пошту, не забудьте натиснути кнопку “Змінити” і повідомити про це фахівцям Dropbox.

Огляд пристроїв та браузерів

Dropbox – в цілому безпечний і надійний сервіс, але для зручності ви часто залишаєтеся під своїм логіном навіть на декількох пристроях одночасно. Якщо ж якісь з пристроїв вам незнайомі, – вийдіть з них.

 

Огляд підключених додатків

Найчастіше користувачі не завжди знають, які програми або онлайн-акаунти синхронізуються з Dropbox. І тут, як і з пристроями і браузерами, не забудьте від’єднати всі додатки і акаунти, які більше не працюють, застаріли або ви більше не хочете їх пов’язувати з Dropbox.

 

Перевірка / оновлення пароля

Рекомендується періодично міняти паролі. Довжина пароля повинна складати не менше восьми символів, використовуйте великі і малі літери, а також цифри або спеціальний символ (# $% & і т.д.).

Зверніть увагу, що навіть після зміни пароля всі існуючі сеанси, акаунти і додатки як і раніше можуть отримати доступ до Dropbox. Тому важливо вийти з цих пристроїв і браузерів або відкликати доступ до цих програм.

 

Двофакторна аутентифікація

Двофакторна аутентифікація (2FA), цей додатковий рівень безпеки став критично важливим практично для всіх онлайн-сервісів. Обов’язково вкажіть його і використовуйте номер телефону, до якого ви можете отримати доступ (переважно ваш основний номер).

 

Резервні паролі та ключі безпеки

Модуль “Налаштування безпеки” в Dropbox пропонує розширені можливості для захисту облікового запису, наприклад, отримання паролів безпеки, які можна використовувати, коли немає доступу до телефону, або фізичного ключа для входу.

Для звернення до технічної підтримки:

Встановіть TeamViewer для віддаленого підключення фахівця технічної підтримки першого рівня

Завантажити

Напишіть в технічну підтримку

Виникли запитання?

Введіть Ваші дані і опишіть проблему в формі нижче


    Bitdefender Україна

    Вулиця Казимира Малевича, 86Л, Київ, 03150

    This site is registered on wpml.org as a development site.