Bitdefender отримав найвищий результат у звіті AV-Comparatives Endpoint Prevention and Response 

Незалежне тестування підтверджує найкращу здатність Bitdefender запобігати, виявляти, аналізувати та реагувати на сучасні загрози у комплексі з невеликою вартістю експлуатації.

Компанія Bitdefender, світовий лідер у галузі кібербезпеки, оголосила про присвоєння їй звання “Стратегічний лідер” у звіті AV-Comparatives “Endpoint Prevention and Response CyberRisk Quadrant™”. Компанія Bitdefender продемонструвала найвищий загальний результат у незалежному тесті AV-Comparatives.

У ході тестування оцінювалися рішення для захисту кінцевих точок 10 постачальників рішень в області кібербезпеки, які піддавалися 50 окремим сценаріям цільових атак з використанням різних методів. Кожне рішення оцінювалося на здатність виявляти, досліджувати та блокувати сучасні постійні загрози (APT) та багатоетапні атаки. Bitdefender GravityZone Ultra зайняв одне з перших місць у рейтингу завдяки здібностям запобігання, виявлення та реагування, а також окупності інвестицій (ROI).

“У зв’язку зі зростанням частоти складних багатоетапних атак вже недостатньо просто виявляти мережеві атаки на окремих робочих станціях”, – каже Dragos Gavrilut, директор лабораторії Cyber ​​Threat Intelligence Lab компанії Bitdefender. Тепер потрібна здатність захищати все середовище, включаючи мережі, хмари та окремі пристрої. Будучи одним із найкращих у своєму класі рішень для захисту кінцевих точок, Bitdefender дозволяє організаціям масштабувати безпеку в міру потреби та підвищувати свою кіберстійкість”.

У комплексному тесті AV-Comparatives Endpoint Prevention and Response використовувалися різні сценарії атак, які, якщо не були виявлені, проходили через три окремі фази: Компрометація кінцевої точки та проникнення, внутрішнє поширення та злом активів. На кожному етапі рішення виробників оцінювалися за декількома факторами, включаючи виявлення загрози, час реакції, здатність вживати заходів щодо усунення наслідків, наприклад, ізолювати кінцеві точки, та здатність надавати докладну інформацію про терміни та характер загрози у доступному форматі.

Результати тестування Bitdefender включають:

– Названий “Стратегічним лідером” – Згідно зі звітом, статус “Стратегічного лідера” означає, що Bitdefender GravityZone Ultra продемонстрував “відмінні можливості корпоративного класу щодо запобігання, виявлення, реагування та звітності у поєднанні з оптимальними функціями операційної та аналітичної роботи”.

– Одне з кращих виявлень та запобігань – Bitdefender GravityZone Ultra отримав оцінку 99,5% за сукупність можливостей запобігання та реагування, досяг 100% за швидкість запобігання загроз та отримав найвищу оцінку (98%) за запобігання атакам після першого етапу тестування.

– Найнижча вартість експлуатації – У звіті зазначена найнижча вартість експлуатації Bitdefender GravityZone Ultra та висока ROI, завдяки високому рівню операційної точності та низькій кількості помилкових спрацьовувань.

Peter Stelzhammer, співзасновник AV-Comparatives, стверджує: “Тест EPR імітує підприємство, атаковане “червоною командою” кіберзлочинців. Bitdefender показав один із найвищих показників активного реагування – 99%, а також найнижчу вартість продукту в розрахунку на одного агента за п’ять років “.

Джерело Bitdefender

Для звернення до технічної підтримки:

Встановіть TeamViewer для віддаленого підключення фахівця технічної підтримки першого рівня

Завантажити

Напишіть в технічну підтримку

Виникли запитання?

Введіть Ваші дані і опишіть проблему в формі нижче


    Bitdefender Україна

    Вулиця Казимира Малевича, 86Л, Київ, 03150

    This site is registered on wpml.org as a development site.