Фішинг і шкідливе ПЗ | Bitdefender отримала вищу оцінку в тесті VBSpam

Компанія Bitdefender отримала вищу оцінку за усунення фішингу в електронній пошті, шкідливих програм і спаму від провідного інтернет-видання Virus Bulletin, який присвячений питанням запобігання, виявлення і видалення шкідливого ПЗ і спаму. Virus Bulletin регулярно публікує аналіз останніх небезпечних загроз, статті про нові розробки в боротьбі з вірусами, інтерв’ю з експертами в оцінці сучасних антивірусних продуктів.

Тест VBSpam – це незалежний тест, який враховує різні типи спаму (фішинг, вимагання, шахрайство, небажані листи і т.д.). Згідно з методикою тестування, продукти отримують сертифікат VBSpam, якщо значення підсумкового балу складає не менше 98%.

У звіті про тестування VBSpam за вересень 2021 року Bitdefender посіла перше місце в порівнянні, за підсумковою оцінкою, (ця позиція зберігається протягом п’яти останніх тестів) і продовжує демонструвати високі результати, отримавши 28-у поспіль нагороду VBSpam +, яка є сертифікатом вищого рівня, показуючи здатність продукту швидко блокувати шкідливі і фішингові листи.

За результатами тестування від VBSpam Bitdefender Security для поштових серверів 3.1.7 отримав 99,94% перехоплення спаму з 0 помилковими спрацьовуваннями і 0 FP для новинних розсилок.

Малюнок 1. Результати незалежної моделі тестування VBSpam

Малюнок 2 – Результат тесту VBSpam, який демонструє продукт з найвищим рейтингом для захисту електронної пошти

Малюнок 3 – Коефіцієнт виявлення спаму і псевдопозитивний рейтинг

Тест VBSpam постійно доводить, що технології захисту від спаму Bitdefender Security for Mail Servers з року в рік забезпечують клієнтам високу безпеку електронної пошти.

Bitdefender – єдиний антиспамовий продукт, який отримав сертифікат VBSpam у всіх 65 порівняльних тестах антиспаму Virus Bulletin (з 2009 року).

Bitdefender також є рекордсменом за кількістю послідовних нагород VBSpam + (найвища сертифікація VB: 0 FP і високий рівень виявлення) – 28 і більше.

Для звернення до технічної підтримки:

Встановіть TeamViewer для віддаленого підключення фахівця технічної підтримки першого рівня

Завантажити

Напишіть в технічну підтримку

Виникли запитання?

Введіть Ваші дані і опишіть проблему в формі нижче


    Bitdefender Україна

    Вулиця Казимира Малевича, 86Л, Київ, 03150

    This site is registered on wpml.org as a development site.