Потужні оновлення у Bitdefender Mobile Security

Щоб убезпечити свої пристрої від можливих атак, важливо бути заздалегідь поінформованим про нові загрози. Тому фахівці компанії Bitdefender розробили нову функцію, яка вже доступна у Bitdefender Mobile Security для Android, вона спрямована на те, щоб заздалегідь поінформувати користувача про можливі загрози безпеці.

Це новий інструмент, який називається Scam Alert, дозволяє рішенню безпеки сканувати SMS-повідомлення та посилання, що з’являються в повідомленнях. Scam Alert попереджає користувачів про отримання шкідливого посилання та підказує, що необхідно робити.

Перевага такої функції, як Scam Alert, особливо важлива під час глобальних кампаній розповсюдження шкідливих програм, таких як Flubot, які поширюються з одного пристрою на інший за допомогою SMS-повідомлень.

SMS-фішинг або Smishing набув широкого поширення в останні пару років, незважаючи на те, що SMS-повідомлення вже не такі популярні, як раніше. Зловмисники відправляють SMS-повідомлення, що містять шкідливі посилання, які перенаправляють користувачів на фішингові сайти або намагаються обманом змусити їх встановити зловмисне програмне забезпечення.

Іноді посилання може пересилати користувача на фішинговий сайт, але в деяких ситуаціях зловмисне посилання може перенаправити на сайт, який запускає завантаження небезпечної програми.

FluBot – одна з таких кампаній, може імітувати дотики до екрану без відома користувача, читати та писати SMS, здійснювати дзвінки тощо. Загроза завантажуватиме численні підроблені сторінки входу для різних банківських програм, а потім накладатиме їх поверх законної програми через веб-подання.

Коли користувач Bitdefender Mobile Security отримає таке повідомлення, нова функція Scam Alert повідомить йому, що це шкідливе посилання, і що його відкривати не можна. Scam Alert докладно описує ризики та інформацію про збитки, які користувач отримав би, якби перейшов за посиланням.

Функція Scam Alert доступна у Bitdefender Mobile Security для Android для всіх нових та поточних користувачів. Це комплексне рішення безпеки, і навіть якщо користувач спробує перейти за шкідливим посиланням, система Web Protection заблокує завантаження її в браузері.

Джерело Bitdefender

Для звернення до технічної підтримки:

Встановіть TeamViewer для віддаленого підключення фахівця технічної підтримки першого рівня

Завантажити

Виникли запитання?

Введіть Ваші дані і опишіть проблему в формі нижче


    Bitdefender Україна

    Вулиця Казимира Малевича, 86Л, Київ, 03150

    This site is registered on wpml.org as a development site.