Спамери видають себе за Amazon

Лабораторія Bitdefender Antispam Lab перехопила спам-кампанію, яка була спрямована на залучення клієнтів Amazon за допомогою підроблених подарункових сертифікатів на $ 100.

Спам-кампанія в основному була націлена на користувачів в США, але значна кількість клієнтів в Європі також були атаковані.

У фішинговому листі сказано, що після проходження опитування ви отримаєте подарунковий сертифікат Amazon на 100 доларів. Спамери використовують логотип компанії для надання офіційності підробленої пошти, а також вказують ім’я та адресу електронної пошти клієнта.

Користувачі, які отримують подібні електронні листи, повинні негайно їх відхилити і повідомити платформу, використовуючи контактну інформацію, зазначену на офіційному сайті Amazon.

Законні опитування або рекламні акції ніколи не вимагатимуть від вас надати конфіденційну інформацію. Будьте обережні з рекламою, спливаючими вікнами і небажаною електронною розсилкою та встановіть на своєму пристрої рішення безпеки для захисту від шкідливих і шахрайських посилань, на які ви можете випадково перейти.

Крім того, ви можете забезпечити надійний захист своїх пристроїв від шкідливих програм за допомогою Bitdefender Total Security. Багаторівневі та інноваційні технології захистять від атак зловмисників, фішингових або шахрайських веб-сайтів і посилань, незалежно від того, що ви робите в Інтернеті.

Джерело Bitdefender

Для звернення до технічної підтримки:

Встановіть TeamViewer для віддаленого підключення фахівця технічної підтримки першого рівня

Завантажити

Напишіть в технічну підтримку

Виникли запитання?

Введіть Ваші дані і опишіть проблему в формі нижче


    Bitdefender Україна

    Вулиця Казимира Малевича, 86Л, Київ, 03150

    This site is registered on wpml.org as a development site.