Bitdefender Datto Companion App: Підвищення автоматизації безпеки та синхронізація даних

Bitdefender випускає новий додаток – Bitdefender Datto Companion App. Це передове рішення розроблене для покращення спільної роботи між Bitdefender GravityZone та Datto RMM, підвищення автоматизації установки безпечних агентів та покращення синхронізації інвентаризації між обома платформами.

Спрощення інтеграції з Datto RMM

Нова програма Companion App спрощує процес зв’язування сайтів Datto з компаніями GravityZone в рамках Control Center. Вона використовує дані інвентаризації Datto RMM як вихідний інструмент, ефективно відображаючи відповідні об’єкти для покращення синхронізації.
 
Ця передова інтеграція пропонує можливість реагувати на будь-які розбіжності між інвентаризаціями, забезпечуючи їхню постійну синхронізацію. Цей прорив не лише підвищує продуктивність, а й розширює можливості взаємодії між двома платформами.
 

Надання додаткових можливостей партнерам RMM MSP

Це оновлення інтеграції дозволяє RMM MSP партнерам отримати чітку видимість даних кожного сайту Datto, зіставлених з відповідною компанією GravityZone. Ця видимість у поєднанні з додатковими можливостями GravityZone Control Center перевершує можливості звичайних інтеграцій, що дозволяє партнерам посилити безпеку своїх клієнтів.

Bitdefender Datto Companion App

Datto Companion App – консоль управління, що спрощує відображення сайтів Datto RMM на компанії Bitdefender GravityZone. Для реєстрації в Companion App необхідні адреса сервера-орендаря Datto RMM, ключ та секрет API користувача.

При зв’язуванні сайту Datto RMM із компанією Bitdefender GravityZone у Companion App автоматично створюється зв’язок, що забезпечує автономну синхронізацію. Це дозволяє розгорнути агент безпеки Bitdefender на потрібних об’єктах Datto RMM, що групуються та керуються в компаніях GravityZone.

Компоненти Bitdefender

Companion App інтегрує Bitdefender GravityZone Endpoint Management та Bitdefender GravityZone – Device Monitor. Перше розгортає агент безпеки Bitdefender на сайтах і пристроях через веб-портал, а також налаштовує дії у відповідь для моніторингу. Друге дозволяє налаштовувати компоненти-монітори як політики моніторингу. Ці компоненти пропонують автоматизовані служби безпеки для пристроїв Windows, MacOS та Linux.

Джерело: Bitdefender 

This site is registered on wpml.org as a development site.