Bitdefender посів перше місце в тестуванні VB Spam

Bitdefender, провідна світова компанія в галузі кібербезпеки, що захищає понад 500 мільйонів систем по всьому світу, отримала найвищий бал у вересневому тестуванні VB Spam від Virus Bulletin.

Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.7 оцінив рівень збору спаму в 99.88% при 0 хибнопозитивних спрацьовування в тестуванні, успішно випередивши всіх інших учасників і навіть поліпшивши свій попередній результат на 99.76%.

“Bitdefender регулярно отримує високі оцінки в тестах із моменту запуску Virus Bulletin у 2009 році”, – сказав Jose Lopez, Bitdefender’s VP of Global Sales, Technology Licensing and Service Providers. 

За підсумками опитування Bitdefender, 25% опитаних назвали фішинг однією з трьох головних кіберзагроз, з якими їм доводилося стикатися протягом останніх кількох років.

Тому за допомогою антиспамових технологій Bitdefender партнери та клієнти компаній можуть легко запобігати спрямовані атаки і зосереджувати увагу на повторному винаході та адаптації своїх бізнес-моделей до нового світу.

“У звіті про тестування VBSpam у вересні 2020 року Bitdefender посів перше місце за результатами порівняння з Final Score, отримавши 24-ту поспіль нагороду VBSpam+, яка є найвищим рівнем сертифікації в програмі. Це свідчить про здатність продукту коректно блокувати шкідливі і фішингові електронні листи”, – сказав Ionuţ Răileanu (VBSpam Test Lead – Virus Bulletin)

Публічні тести Virus Bulletin, світового лідера в галузі аналізу програмного забезпечення безпеки, включали в себе шість повних рішень для захисту електронної пошти, однокористувацькі конфігуровані рішення і чотири різні чорні списки. Останні тести, крім оцінки ефективності продукту в боротьбі зі спамом, були орієнтовані на електронну пошту, яка через вкладення або URL-адреси безпосередньо призводить до шкідливих дій.

Джерело Bitdefender 

Для звернення до технічної підтримки:

Встановіть TeamViewer для віддаленого підключення фахівця технічної підтримки першого рівня

Завантажити

Виникли запитання?

Введіть Ваші дані і опишіть проблему в формі нижче


    Bitdefender Україна

    Вулиця Казимира Малевича, 86Л, Київ, 03150

    This site is registered on wpml.org as a development site.