Як компанії оцінюють свою безпеку і дотримання вимог безпеки після 10 місяців з COVID-19?

Компанія SafeGuard Cyber провела дослідження серед 600 ІТ-професіоналів із компаній з річною виручкою від 100 мільйонів до понад 1 мільярд доларів. Респондентам було запропоновано оцінити їхню адаптацію, сформулювати, які прогалини все ще існують, і пояснити, які кроки вони роблять.

У відповіді кожного третього респондента зазначалося, що весь бізнес-процес змінився і продовжує змінюватися. 26% відповіли, що вони поспішили з конкретними проектами, які були заплановані на більш пізній термін. З травня 2020 року деякі співробітники компаній говорять, що були абсолютно не готові до COVID-19.

Вивчення результатів дослідження показує, як організації ставляться до нових цифрових інвестицій та стратегій, які вони розгорнули для вирішення поточних проблем. Наприклад, дослідники помітили суттєву різницю між потребами у безпеці і відповідності нормативним вимогам, і рівнем організаційного планування.

Незважаючи на передбачуваний цифровий ризик, тільки 18% респондентів зазначили, що кібербезпека є проблемою на глобальному рівні компанії.

Більше половини опитаних зазначили, що найбільший ризик викликають внутрішні платформи для спільної роботи, такі як Microsoft Teams і Slack.

На думку кожного четвертого респондента, навіть особисті акаунти керівників у соціальних мережах сприймаються, як зона ризику. Проте, найбільш серйозною проблемою є використання несанкціонованих додатків. За це проголосували 52% опитаних. Для інших найбільшою перешкодою є моніторинг ділових комунікацій у міжрегіональному середовищі (43%).

Для захисту компаній Bitdefender об’єднує всі служби безпеки в єдину платформу доставки – GravityZone. Навіть малий бізнес може залишатися захищеним від всіх видів атак, від програм-вимагачів до сучасних постійних загроз (APT).

Джерело Bitdefender 

Для звернення до технічної підтримки:

Встановіть TeamViewer для віддаленого підключення фахівця технічної підтримки першого рівня

Завантажити

Виникли запитання?

Введіть Ваші дані і опишіть проблему в формі нижче


    Bitdefender Україна

    Вулиця Казимира Малевича, 86Л, Київ, 03150

    This site is registered on wpml.org as a development site.