Bitdefender оголошує про свою участь у Програмі партнерства для розробників ThreatConnect

Bitdefender Advanced Threat Intelligence буде доступний через платформу ThreatConnect 

Bitdefender, провідна глобальна компанія з кібербезпеки, яка захищає більш ніж 500 мільйонів систем у всьому світі, з радістю оголошує про свою участь у Партнерській програмі для розробників ThreatConnect. 

Будучи учасником партнерської програми для розробників, Bitdefender тепер може використовувати інтелектуальні можливості, автоматизацію, інструменти та аналітику ThreatConnect, що дозволить виводити на ринок нові спільні рішення, які забезпечать найкраще обслуговування клієнтів та будуть захищати їх від кіберзагроз.

Вдосконалене рішення Bitdefender Advanced Threat Intelligence тепер буде доступне через платформу ThreatConnect, що дозволить клієнтам скоротити час окупності завдяки готовій, простій у налаштуванні інтеграції. Користувачі Threat Intelligence зможуть бути в курсі останніх оновлень, у джерелах даних без необхідності змінювати конфігурацію або писати програмний код. 

Дані для Bitdefender Threat Intelligence підтримуються Global Protective Network (GPN), яка захищає понад 500 мільйонів систем і є однією з найбільших інфраструктур забезпечення безпеки, здатною обробляти більше 15 мільярдів запитів на день. Це дозволяє в реальному часі отримувати інформацію про невловимі шкідливі програми, сучасні постійні загрози, нульові дні або бот-мережі, які фахівці з безпеки щодня намагаються ідентифікувати. 

«Ми раді тим можливостям та перевагам, які відкриваються перед розробниками корпоративних систем безпеки завдяки інтеграції з партнерською програмою ThreatConnect.», – сказав Harish Agastya, Senior Vice-President, Enterprise Solutions, Bitdefender. 

«Мета ThreatConnect завжди полягала в тому, щоб дозволити розробникам корпоративних систем безпеки ухвалювати більш розумні та швидкі рішення», – сказав Andy Pendergast, VP of Product of ThreatConnect. «Саме тому ми раді, що Bitdefender приєднається до партнерської програми ThreatConnect для розробників. Це партнерство дозволить нам розвивати сильні операційні можливості. Разом ми зможемо позитивно повпливати на наших клієнтів та користувачів». 

*** 

Про Bitdefender 

Bitdefender – світовий лідер у галузі кібербезпеки, що захищає понад 500 мільйонів систем у більш ніж 150 країнах. З 2001 року Bitdefender постачає відмічені нагородами інноваційні продукти для забезпечення безпеки й аналізу загроз пристроїв для інтелектуального будинку, мобільних користувачів, сучасних підприємств та їхніх мереж, центрів обробки даних і хмарної інфраструктури. Нині Bitdefender вбудований у більш ніж 38% світових рішень у галузі безпеки. Bitdefender – це компанія, якій можна довіряти і на яку можна покластися. 

Про ThreatConnect 

ThreatConnect, Inc. забезпечує упереджувальний та ефективний підхід до безпеки, надаючи покращений пошук, скорочений час відгуку та зменшений ризик. Розроблена аналітиками, але створена для всієї команди (операції із забезпечення безпеки, аналіз загроз, реагування на інциденти та лідерство у галузі безпеки), платформа для забезпечення безпеки, заснована на аналітиці ThreatConnect, є єдиним доступним нині інтелектуальним рішенням із автоматизацією, аналітикою та робочими процесами на одній платформі. 

Щоб дізнатися більше про платформи для аналізу загроз (TIP) або рішення щодо забезпечення безпеки, автоматизації та реагування (SOAR), відвідайте веб-сайт www.ThreatConnect.com.  

Для звернення до технічної підтримки:

Встановіть TeamViewer для віддаленого підключення фахівця технічної підтримки першого рівня

Завантажити

Виникли запитання?

Введіть Ваші дані і опишіть проблему в формі нижче


    Bitdefender Україна

    Вулиця Казимира Малевича, 86Л, Київ, 03150

    This site is registered on wpml.org as a development site.