Bitdefender VPN: Захист конфіденційних даних

Незалежно від того, де ви знаходитеся і який пристрій використовуєте, після входу в інтернет ваші конфіденційні дані вже піддаються ризику.

За допомогою мережі VPN ви можете не хвилюватися за свою конфіденційність. VPN шифрує комп’ютерний трафік, маскуючи вашу IP-адресу та місце розташування, не дозволяючи хакерам переглядати або перехоплювати дані.

Інтернет-провайдери, соціальні мережі та онлайн-платформи регулярно відстежують активність і місце розташування користувачів, вилучаючи потрібну їм інформацію з поведінки в інтернеті, показуючи таргетовану рекламу на основі звичок перегляду.

Bitdefender VPN діє, як посередник під час підключення до інтернету, приховуючи IP-адресу і перенаправляючи онлайн-трафік через більш ніж 1300 серверів у всьому світі. Ваші дані для входу в систему, повідомлення і завантаження залишаються конфіденційними.

Важливо використовувати VPN під час підключення до громадських Wi-Fi мереж в аеропорту, кафе і готелі або під час видаленої роботи. Під час використання VPN кіберзлочинці не зможуть перехопити конфіденційну інформацію або дані про вашу кредитну картку.

Незалежно від того, чи користуєтеся ви мобільним телефоном або комп’ютером, Bitdefender VPN спрацьовує на будь-якому пристрої, якщо виявить, що ви підключені до незахищеної мережі Wi-Fi.

Крім безпеки і конфіденційності, VPN дозволяє отримувати доступ до потокових сервісів з географічним обмеженням і розблокувати їх для перегляду популярних телешоу або фільмів.

Можливості Bitdefender VPN доступні на пристроях під операційними системами Windows, MacOS, Android та iOS.

Джерело: Bitdefender

Для звернення до технічної підтримки:

Встановіть TeamViewer для віддаленого підключення фахівця технічної підтримки першого рівня

Завантажити

Виникли запитання?

Введіть Ваші дані і опишіть проблему в формі нижче


    Bitdefender Україна

    Вулиця Казимира Малевича, 86Л, Київ, 03150

    This site is registered on wpml.org as a development site.