Шукаєте альтернативу Symantec Endpoint Protection?

Чому краще обрати Bitdefender замість Symantec Endpoint Protection (SEP)?

В одному нещодавньому огляді Gartner Peer Insights, платформи Gartner для оцінки та аналізу технологій, йдеться про те, що рішення Bitdefender є «Неймовірно комплексним та ефективним захистом кінцевих точок в одному пакеті».

Комплексний захист Bitdefender об’єднує понад 30 технологій, включаючи налаштовуване машинне навчання, аналізатор пісочниці, захист від експлойтів та аналіз поведінки.

У GravityZone модуль Threat Analytics збирає і розподіляє події кінцевих точок у пріоритетний список інцидентів для додаткового розслідування і реагування. Він відправляє підозрілі файли в аналізатор пісочниці, а потім використовує дані у звітах про інциденти EDR. Доступ до панелі моніторингу EDR в реальному часі можна отримати з будь-якого пристрою.

На відміну від Symantec, Bitdefender EDR керується з тієї ж консолі, яку користувач використовує для керування захистом кінцевих точок, і використовує той же агент кінцевої точки, що значно спрощує розгортання та реагування на інциденти.

Крім того, є додаткові можливості, якими можна керувати з хмарної консолі Bitdefender. Потрібна лише одна консоль для управління ризиками, безпекою, шифруванням всього диска, установкою виправлень і захистом електронної пошти, знижуючи операційне навантаження на кілька консолей продуктів Symantec.

Що стосується ризику, то унікальна особливість Bitdefender, яку не пропонує рішення Symantec, – це здатність аналізувати кінцеві точки і людський ризик. Bitdefender забезпечує графічне уявлення ризиків в середовищі, виділяючи неправильну конфігурацію операційної системи і додатків, а також використання персоналом облікових даних компанії незахищеними каналами. Ці ризики є пріоритетними, що дозволяє користувачеві швидко вжити заходів щодо зниження уразливості атаки.

Автор: Peter Craig

Джерело Bitdefender

Для звернення до технічної підтримки:

Встановіть TeamViewer для віддаленого підключення фахівця технічної підтримки першого рівня

Завантажити

Виникли запитання?

Введіть Ваші дані і опишіть проблему в формі нижче


    Bitdefender Україна

    Вулиця Казимира Малевича, 86Л, Київ, 03150

    This site is registered on wpml.org as a development site.