Bitdefender представляє нове хмарне рішення Endpoint Detection and Response для компаній і керованих сервіс-провайдерів

Bitdefender, провідна світова компанія у галузі кібербезпеки, що захищає понад 500 мільйонів систем по всьому світу, 2 грудня 2020 року випустила нове хмарне спеціалізоване EDR-рішення, покликане допомогти корпоративним клієнтам і постачальникам керованих послуг (Managed Service Providers, MSP) поліпшити можливості виявлення та усунення загроз по мірі їхнього виникнення і підвищити загальну стійкість до кібератак. 

Новий пакет EDR не вимагає великих ресурсів, має повністю “хмарну” структуру і простий у розгортанні та управлінні.

«Новий пакет Bitdefender EDR забезпечує найкращу у своєму класі видимість атак та ефективне реагування, підкріплене інформацією про загрози від Bitdefender Labs, щоб допомогти організаціям орієнтуватися в цих ризикованих і невизначених ситуаціях і захистити свої найцінніші активи», – зазначив Gavin Hill, vice president product marketing at Bitdefender. 

«Пакет Bitdefender EDR допомагає підвищити стійкість до кібератаки, роблячи виявлення більш точним і підвищуючи прозорість інформації про те, що відбувається на кінцевих точках. Крім того, Bitdefender EDR допомагає приймати рішення про те, як реагувати – чи блокувати підозрілі файли або процеси, чи ізолювати кінцеву точку», – сказав Geraint Treharne, head of information security and compliance, Creditsafe. 

Разом із новим запуском Bitdefender зміцнив платформу GravityZone, яка лежить в основі портфеля бізнес-рішень Bitdefender. 

Ключові особливості: 

  • Нова панель GravityZone, яка відображає ключову інформацію в зручному, консолідованому графічному вигляді, що охоплює виявлення загроз і автоматичні дії, а також поточну інвентаризацію кінцевих точок. 
  • Удосконалена інтеграція з SIEM, що дозволяє перенаправляти необроблені та/або системні події з захищених кінцевих точок. Нова функція, доступна як для хмарних, так і для локальних розгортань, дозволяє клієнтам здійснювати пошук необроблених даних про кінцеві точки за допомогою SIEM. Це доповнює можливості пошуку, вбудовані в продукт EDR.
  • Пом’якшення наслідків застосування викупу тепер також є для постачальників послуг мобільного зв’язку і клієнтів за допомогою хмарної консолі GravityZone, яка дозволяє відновлювати зашифровані файли з захищених від злому копій після атаки викупу.

Bitdefender EDR пропонується як у вигляді окремого продукту, так і через хмару.

Джерело Bitdefender 

Для звернення до технічної підтримки:

Встановіть TeamViewer для віддаленого підключення фахівця технічної підтримки першого рівня

Завантажити

Виникли запитання?

Введіть Ваші дані і опишіть проблему в формі нижче


    Bitdefender Україна

    Вулиця Казимира Малевича, 86Л, Київ, 03150

    This site is registered on wpml.org as a development site.