Рішення Bitdefender MDR відзначено нагородою CRN Tech Innovator 2020

Щорічно CRN нагороджує інноваційних вендорів у сфері ІТ у 49 технологічних категоріях, у ключових галузях – від “хмари” до безпеки, від зберігання даних до роботи в мережі. Редактори CRN оцінюють сотні продуктів вендорів за кількома критеріями: унікальність, ключові можливості, технологічні характеристики і задоволення потреб клієнтів.

“Нагорода CRN Tech Innovator присвоюється постачальникам технологій, які розширюють можливості кінцевих користувачів і сприяють зростанню бізнесу за допомогою спеціально розроблених рішень”, – сказав Blaine Raddon, CEO of The Channel Company. 

Успіх рішення Bitdefender MDR полягає у використанні досвіду провідних аналітиків із безпеки. Для цього застосовуються передові методики, що використовують спецслужби по всьому світу для захисту від глобальних загроз. 

Серед інших новинок рішення зіставлення з даними кінцевих точок, мережі, “хмари” і глобальними даними Bitdefender про загрози, які відображають інформацію про кібератаки, що надходить від більш ніж 500 мільйонів датчиків по всьому світу.

“Від самого початку ми знали, що MDR-рішення Bitdefender є високо інноваційними, і особливо приємно бачити, що вони офіційно визнані незалежною організацією з досвідом і знаннями CNR”, – сказав Gavin Hill, VP of Product Marketing.  

Джерело Bitdefender 

Для звернення до технічної підтримки:

Встановіть TeamViewer для віддаленого підключення фахівця технічної підтримки першого рівня

Завантажити

Виникли запитання?

Введіть Ваші дані і опишіть проблему в формі нижче


    Bitdefender Україна

    Вулиця Казимира Малевича, 86Л, Київ, 03150

    This site is registered on wpml.org as a development site.