Google випускає важливі оновлення безпеки для Chrome на Windows, Mac, Android та iOS

Google випустила кілька оновлень безпеки для веб-браузера Chrome, усуваючи безліч вразливостей.
Цього місяця веб-гігант просунув канал Chrome Stable до версії 122 на всіх підтримуваних платформах. У серії оновлень, орієнтованих на безпеку, Google випускає виправлення для вразливостей, які можуть використовувати зловмисники для порушення безпеки та конфіденційності користувачів.
У трьох різних релізах було виправлено майже дванадцять помилок, включаючи ті, що були визначені командою розробників Google як критичні вразливості.
Остання версія – версія 122.0.6261.94 для Mac і Linux і версія 122.0.6261.94/.95 для Windows – зосереджена виключно на виправленні двох помилок у браузерному движку JavaScript V8.
Chrome для Android, версія якого також підвищена до версії 122, містить ті ж виправлення, що і його настільний аналог.
Версія iOS для клієнтів Apple, яка давно не оновлювалася, також оновилася до версії 122, але містить лише звичайні покращення стабільності та продуктивності.
Невиправлені помилки Chrome останнім часом почали використовувати оператори шпигунських програм, що робить все більш важливим розгортання останніх оновлень безпеки, випущених материнською компанією з Маунтін-В’ю, Каліфорнія.
Враховуючи швидку зміну оновлень безпеки, що випускаються Google, Bitdefender рекомендує користувачам Chrome якнайшвидше встановити останнє оновлення, щоб уникнути можливих загроз з боку зловмисників.
Bitdefender настійно радить всім користувачам мережі регулярно оновлювати всі пристрої та програмне забезпечення, щоб скоротити поверхню атак.

Джерело: Bitdefender

This site is registered on wpml.org as a development site.